Onze diensten

Boekhouding

Wij bieden een totaalservice die ondernemers ondersteunt in alle facetten van het ondernemerschap en bewaken de verbanden tussen boekhouding en fiscaliteit.

Fiscaliteit

Door verschillende fiscale mogelijkheden tegenover elkaar af te wegen, zorgen we ervoor dat u in fiscaal opzicht optimaal kan ondernemen.

Bedrijfsadvies

Een heldere kijk op de rentabiliteit en efficiëntie van uw onderneming inzake organisatie, fiscale en sociale verplichtingen, loonadministratie, financiering en investering…

Oprichten vennootschappen

Door onze nauwgezette samenwerking met externe partners en gespecialiseerd in oprichtingen van vennootschappen & VZW’s zorgen wij voor alle formaliteiten en verrichtingen die hiervoor nodig zijn zoals statuten, vergunningen en activering btw-nummers.

BTW

Het opstellen en indienen van btw-aangiftes en listings gebeurt tijdig en accuraat. Wij stellen professioneel advies en ondersteuning bij het opstellen van het btw-dossier voorop en staan in voor de verdediging van uw fiscaal dossier bij controle

Starters

Voor wie een eigen onderneming wil beginnen of gestart is en aanloopt tegen vragen en obstakels bieden wij een uitgebreid startersadvies en begeleiding. Een goede voorbereiding en advies vergroten immers de slaagkans van elke starter aanzienlijk.

Qualitax is erkend lid van het IAB – Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten